Två silver och ett brons i USM-Final 4

Inga medaljer av ädlaste valör blev det denna gång, men Blackeberg fick med sig två silver och ett brons från helgens USM-Final 4.

F09 gjorde en riktig bragdmatch i semifinalen mot Högsbo. Laget lyckades vänta ett underläge med 15 poäng i tredje perioden till vinst med 76-74. I finalen ställdes man sedan mot Duvbo som vann finalen med 79-59.

Alicia Kiwanuka Afrim blev uttagen till All Star Team.

P08 möte Hammarby i semifinalen och vann med 95-90. Kanske onödigt jämnt med tanke på att Blackeberg hade en ledning med 19 poäng en bit in i sista perioden. I finalen mötte man Fryshuset och där tog det stopp, Frysen vann finalen med 83-73.

Noel Karlsson Rask och Arvid Linzander blev uttagna till All Star Team.

HU19 hade en dramatisk semifinal mot Fryshuset som tyvärr slutade med förlust 66-70. Ett omdiskuterat domslut i slutet av matchen (när Blackeberg var i ledningen) gjorde att Fryshuset fick bollen och sedan satte en trea i det efterföljande anfallet. Sen fick laget i alla fall lite revansch när man slog Malbas i bronsmatchen med 67-66. Lite extra skönt med tanke på att man förlorade mot Malbas med två poäng i den första omgången.

Wilmer Christensen blev uttagen till All Star Team.

Som sagt, inga guld detta år, men med lite distans hoppas vi att alla spelare och coacher är nöjda över goda insatser i årets USM!