Välkommen till Summercamp 2024!

Här hittar du  all information om Summer Camp 2024!

Att komma iväg när du ska och att ha med dig alla viktiga saker till lägret kan göra din vistelse i Södertälje ännu bättre! Kolla gärna igenom vår packlista, anteckna busstiderna och tagga för ett grymt sommarläger!

Busstider: 

Period 1: avfärd fredag 2 augusti kl. 12.15. Samling kl. 11.45. Bussarna avgår ifrån parkeringen vid stora Coop Vinsta (Siktgatan 11).

Period 2: avfärd tisdag 6 augusti kl. 12.15. Samling 11.45. Bussarna avgår ifrån parkeringen vid stora Coop Vinsta (Siktgatan 11).

Hemkomst för samtliga söndag 13 augusti ca. kl. 18.00.

Det här behöver du ha med dig:

Massor av träningskläder (3 pass/dag), matchkläder, boll, handdukar,badkläder, hänglås (till badet, för att kunna låsa ditt skåp), sovsäck/täcke, kudde, luftmadrass/liggunderlag,2 par skor (ett par för inom- och ett par för utomhusbruk),tofflor, toalettartiklar, plåster, skavsårsplåster och annan personlig sjukvårdsutrustning, papper och penna, vattenflaska, myggmedel och fickpengar (vi rekommenderar max 50 kr per dag).

OBS! Första måltid som serveras vid ankomsten är middag. När vi åker hem är lunch sista måltiden.

Behöver ni särkost p.g.a allergi/religion - ange det i anmälan!

Varje år har vi många lägerdeltagare som tvingas vila p.g.a. skavsår. Se därför till att du har med dig skor som är väl ingångna!

Under lägret kan du nå oss på telefon:

Tobias Jäppinen  0704-93 25 02

Andreas Berntsson  0705-70 99 98.

Vi ser fram emot att träffa alla basketfantaster och hoppas att alla får en trevlig lägervistelse!
Har ni frågor, kontakta kansliet på tel.  08-38 60 61 eller e-post info@blackebergbasket.com.

Period 1: 2-11 augusti. För spelare födda 2011 och äldre.

Period 2: 6-11 augusti. För spelare födda 2012-2014.

Stegfel, foul, dubbeldribbling m.m. är regler som vi följer på basketplanen. Men vi har också några få enkla ordningsregler som vi följer på lägret.

  • Läggtider - för de äldre gäller 23.00. För de yngre (period 2) gäller 22.00. Vid denna tid ska man vara i säng och det ska vara tyst och släckt på rummet.
  • Vi har inte på oss kepsar och mössor i matsalen.
  • Vi har inte med oss mobiltelefonen i matsalen. Se måltiden som ett tillfälle att samtala och lära känna de andra lägerdeltagarna bättre!
  • Nattetid samlar coacherna in alla mobiltelefoner från sin träningsgrupp. Detta för att vi vill att alla lägerdeltagare ska sova ordentligt så att de orkar med ett långt läger.

Fyra mål mat om dagen. Frukost, lunch, middag och kvällsmål.

Maten är vanlig husmanskost som är anpassad för att orka träna och ha roligt på lägret.

Behöver du specialkost, t.ex. p.g.a. allergi eller religion, så hjälper vi givetvis till att ordna det. Meddela eventuell specialkost direkt i samband med din anmälan!

Kostnad: 

10 dagars läger (födda 2011 och äldre): 4295:-

5 dagars läger (födda 2012-2014): 3295:-

Vi bor i Täljegymnasiet och Rosenborgsskolan i skolsalar på hårt underlag. Kom ihåg att ta med luftmadrass eller liknande att sova på! Träning kommer att ske i Täljehallen, Rosenborgshallen och Täljegymnasiet, allt inom bekvämt gångavstånd från boendet.

Vi hälsar föräldrar som har möjlighet att medverka på lägret hjärtligt välkomna. Er medverkan skapar trygghet, speciellt för de allra yngsta lägerdeltagarna.

Som lägerförälder hjälper man till med läggning och väckning för den yngre gruppen och man hjälper även till i köket/matsalen i samband med måltiderna. Räkna med att jobba två pass om dagen (t.ex, man jobbar på frukosten och lunchen, sen är man ledig resten av dagen).

Observera att du inte behöver binda upp dig som lägerförälder för en hel period. Kan du bara hjälpa till någon eller ett par dagar så är det guld värt för oss!

Som lägerförälder åker du med gratis.

Du som vill åka med som lägerförälder anmäler det i samma anmälningsformulär där du anmäler ditt barn.

Varje dag är noggrant planerad och späckad med roliga aktiviteter. Varje lag har minst två erfarna ledare, och de yngre kommer att ha tre.

Du tränar två träningspass om dagen och på kvällarna spelar vi matcher. Utöver dessa basketpass kommer du att hinna med disco, grillfest, videomys, äventyrskväll, kabarét, bad och massa annat roligt.

Anmälan gör du på denna sida:

https://blackebergbasket.propublik.se/summercamp2024

Sista dag för anmälan är den 25 juni.

Våra sommarläger har slagit deltagarrekord de senaste åren, och vi räknar med ett nytt deltagarrekord i år! Därför är det väldigt viktigt att ni anmäler er senast den 25 juni för att vi ska kunna garantera er en plats på lägret.

Cirka två veckor innan lägret kommer du att få avresetider samt lite packningsråd från oss. Informationen skickas till den e-mailadress som du har anget i anmälan.

Återigen, varmt välkomna till lägret i Södertälje!

KFUM Blackebergs IK Box 213 162 13 VÄLLINGBY tel.  08-38 60 61 fax. 08-89 16 51

kansli@blackebergbasket.com