HomeMaid sponsrar Blackeberg!

Det är med en stor glädje som vi kan informera att en av landets största städföretag, HomeMaid, valt att ingå ett samarbetsavtal och sponsra Blackeberg Basket.

HomeMaid som grundades 1997 i Halmstad, är börsnoterat och har över 1000 anställda från Skåne i söder till Sundsvall i norr. Man är väldigt mån om sina anställda och är väldigt drivande kring frågor om trygga arbetsplatser, kollektivavtal och pensioner m.m.

HomeMaid hjälper både företag som privatpersoner med olika städuppdrag i syfta att avlasta folk och därmed skapa en trivsam och fungerande vardag för t ex stressade basketfamiljer.

Nu vill de inte bara hjälpa oss med de hushållsnära tjänsterna utan vill också vara med och göra skillnad genom att aktivt bidra till samhället, idrotten och föreningslivet, med fokus på ungdomar. Blackebergs verksamhet, aktiviteter och sociala engagemang tilltalade HomeMaid varpå de nu valt att stötta oss ekonomiskt, vilket vi uppskattar stort.

Ni kommer att kunna träffa HomeMaid på våra olika events i Vällingbyhallen som MiniLigan, MVP-fest, DayCamps mm där de presenterar sin verksamhet och hushållstjänster närmre – självklart finns det en special deal för alla Blackebergare!

Blackebergs member-deal:

  1. Alla som tecknar abonnemang får 3 timmars avdrag på den andra fakturan.
  2. Klubben får kickback från alla köpta tjänster och kickbacken går oavkortat till Åke Nilsson-fonden som våra medlemmar kan söka ekonomiskt stöd från.

Vi är ytterst tacksamma att påbörja detta samarbete med en så stor aktör som är med helhjärtat och vill ge!

Ronnie Christensen

Ordförande, Blackeberg Basket

För att läsa mer om HomeMaid: www.homemaid.se

Boka städning genom att kontakta: 08–55695444 ellersthlm.kundsupport@homemaid.se och uppge ”BLACKEBERG” för att erhålla rabatten.