Göteborgs Basketfestival 2024

Göteborgs Basketfestival går i år 9-12 maj. Här hittar du all information om turneringen!

Vilka lag åker med:
Alla våra lag födda 2011 och äldre (upp till U19, födda 05) är välkomna att deltaga i Göteborgs basketfestival. Åldersklasser: U13, U14, U15, U16, U17 och U19.

Avresa:
Onsdagen den 8 maj kl. 13.00. Bussarna går ifrån parkeringen vid Coop Vinsta (Siktgatan 11C). Samling 12.30!

Hemkomst:
Söndagen den 12 maj. Tidpunkt när vi kommer hem till Vällingby beror helt på hur långt våra lag går i turneringen.

Logi: 
Vi bor på hårt underlag i skolsalar. Ta med sovsäck och luftmadrass! Observera att antalet boende/klassrum beräknas på en madrassbredd på cirka 90 cm. Ta alltså inte med dubbelmadrasser om ni inte har för avsikt att dela med någon!

Cupkort:
I cupkortet ingår följande:

Frukost, lunch och middag torsdag t.o.m. lördag, samt frukost söndag, fria resor med Göteborgs lokaltrafik, diverse attraktioner i Göteborg och mycket annat.

Bra att ha med:
Matchdräkt, basketskor, boll, vattenflaska, övriga matchkläder (strumpor och underkläder). Räkna med ungefär två matcher per dag! 2 handdukar, tofflor, sovsäck, kudde, luftmadrass och pump, tandborste, tandkräm, tvål, schampo och övriga hygienartiklar, mindre väska/ryggsäck att packa ner matchutrustning i, personlig sjukvårdsutrustning (t.ex. plåster, värktabletter m.m.) Dauerbinda. (Lite kraftigare elastisk binda som finns att köpa på apoteket. Bästa alternativet vid akut behandling av stukade fötter.) Fickpengar.

Observera att ni alltså behöver ta med pengar för middag onsdag kväll samt lunch och middag söndag.

Kostnad: 3895:-

Tyvärr har priserna både för cupkort och resa höjts rätt kraftigt, vilket gör att den totala deltagarkostnaden blir ganska mycket större jämfört med förra året. Detta är tyvärr inget vi som förening kan påverka. Som alltid går det bra att dela upp betalningen på flera tillfällen.

Sista dag för anmälan är den 1 april!

Anmälan gör du här:

https://blackebergbasket.propublik.se/gbgbasketfestival2024

Turneringens egen hemsida:

www.basketballfestival.se