Pengar från Gräsroten går till L Åke Nilssons fond

Pengar från Gräsroten går till L Åke Nilssons fond

KFUM Blackebergs styrelse har beslutat att pengar från Gräsroten oavkortat ska gå till L Åke Nilssons fond.

Det här är Gräsroten

Med Gräsroten fördelar Svenska Spel årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten. Men det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå!

Så här fungerar det

Det är enkelt att ansluta sig till Gräsroten. Välj upp till tre favoritföreningar som får ta del av pengarna. Det gör du enkelt på svenskaspel.se, i butik eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice på 0770 - 11 11 11.

Poäng förvandlas till pengar

När du valt dina favoritföreningar spelar du som vanligt. Varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som går till din favoritförening. Du kan bidra med upp till 40 000 poäng per månad. Du kan när som helst byta förening, men poängen du ”delat ut” stannar hos de föreningar du redan valt.

Spela hos Svenska Spel

Gräsroten gäller vid spel på alla Svenska Spels spel (undantaget Vegas, Poker och Bolagsspel), oavsett om du spelar i butik, på webben eller i mobilen. Varje gång du spelar ger du poäng till din favoritförening.

Kostar inget att vara med

En gång om året (i oktober) räknas den stora poängpotten ihop. Ju fler poäng din förening har fått under året som gått, desto mer pengar ger det föreningen. Det kostar inget att vara med i Gräsroten.

Pengar från gräsroten går till L Åke Nilssons fond

Vid KFUM Blackebergs senaste styrelemöte beslutades att de pengar som föreningen får från Gräsroten oavkortat ska gå till L Åke Nilssons fond, där vi tycker att de gör mest nytta. L Åke Nilssons fond ger ekonomiskt stöd till ungdomar i vår förening som har en tuff ekonomisk situation. Ekonomiskt stöd ges för att ge ungdomarna möjlighet att delta på olika aktiviteter så som läger, turneringar etc.