Göteborgs Basketfestival 2020

Göteborgs Basketfestival 2020

Göteborgs Basketfestival går i år 21-24 maj. Här hittar du all information om turneringen!

OBS! I dagsläget vet vi inte OM Göteborgs Basketfestival kommer att spelas p.g.a. situationen med covid-19. Arrangörerna ska komma med ett definivit besked den 15 april. Vi uppmanar alla att INTE anmäla sig/betala innan vi vet vad arrangörernas beslut blir. Om det blir så att Basketfestivalen blir av så kommer vi att förlänga anmälningstiden.

Vilka lag åker med:
Alla våra lag födda 2007 och äldre (upp till U19, födda 01) är välkomna att deltaga i Göteborgs basketfestival. Åldersklasser: U13, U14, U15, U16, U17 och U19.

Avresa:
Onsdagen den 20 maj kl. 13.00. Bussarna går ifrån bensinmacken på Kirunagatan (vid rondellen mot Hässelby). Samling 12.30!

Hemkomst:
Söndagen den 24 maj. Tidpunkt när vi kommer hem till Vällingby beror helt på hur långt våra lag går i turneringen.

Logi: 
Vi bor på hårt underlag i skolsalar. Ta med sovsäck och luftmadrass! Observera att antalet boende/klassrum beräknas på en madrassbredd på cirka 90 cm. Ta alltså inte med dubbelmadrasser om ni inte har för avsikt att dela med någon!

Cupkort:
I cupkortet ingår följande:

Frukost, lunch och middag torsdag t.o.m. lördag, samt frukost söndag, fria resor med Göteborgs lokaltrafik, fri entré på Liseberg, fri entré till andra turistmål och mycket annat.

Bra att ha med:
Matchdräkt, basketskor, boll, vattenflaska, övriga matchkläder (strumpor och underkläder). Räkna med ungefär två matcher per dag! 2 handdukar, tofflor, sovsäck, kudde, luftmadrass och pump, tandborste, tandkräm, tvål, schampo och övriga hygienartiklar, mindre väska/ryggsäck att packa ner matchutrustning i, personlig sjukvårdsutrustning (t.ex. plåster, värktabletter m.m.) Dauerbinda. (Lite kraftigare elastisk binda som finns att köpa på apoteket. Bästa alternativet vid akut behandling av stukade fötter.) Fickpengar.

Observera att ni alltså behöver ta med pengar för middag onsdag kväll samt lunch och middag söndag.

Kostnaden är 2225:- och sista dag för anmälan är den 10 april! (Observera nytt sista datum för anmälan, var tidigare 25 mars).

Anmälan/betalning sker på denna sida: 

https://blackebergbasket.attendance2.com/gbgbasketfestival2020

Turneringens egen hemsida:

www.baskeballfestival.se